Turistbiro Split

Najpopularniji izleti • NP Krka & Šibenik

  Nacionalni Park Krka je jedan od najatraktivnijih lokaliteta na području Dalmacije te je zbog svoje lake povezanosti na.. • Rafting

  Organizator dolazi po goste u mjesto boravka mini-busom ili osobnim vozilom ovisno o broju gostiju i vozi ih do starta (.. • Segway Split all around tour

  ekskluzivni razgled grada na SEGWAY osobnom transporteru uz pratnju vodiča/instruktora uz utvrđeno vrijeme trajanja i ..

Newsletter


Kontakt informacije:

 • „Turistički biro“ d.d. Split
  Obala hrvatskog narodnog preporoda 12
  21 000 Split – Hrvatska
  HR-AB-21-060039914
  OIB: 26020189153
  Tel/Fax: + 385/ 21/ 347-100; 347-271
  e-mail: turist.biro.split@st.t-com.hr
  http://www.turistbiro-split.hr/
 • Unesite podatke za pretragu privatnog smještaja:
  Broj osoba:
  Datum dolaska:

  Datum odlaska:
  //
  //
  Unesite podatke za pretragu hotela:
  Destinacija
  Broj osoba:
  Datum dolaska:

  Datum odlaska:
  //
  //
  Unesite podatke za pretragu vila:
  Destinacija
  Broj osoba:
  Datum dolaska:

  Datum odlaska:
  //
  //

  Izdvajamo iz ponude:

  • Sobe

   U ponudi imamo sobe ** i *** kategorije. Sobe ** kategorije su uglavnom dvokrevetne sobe koje kupatilo dijele sa drugim sobama u istom objektu. Ovo je najniža kategorija soba koje imaju samo osnovnu opremu u sobi i s obzirom na cijene preporučamo ih mlađim gostima.

   Sobe *** kategorije su komfornije i bolje opremljene. Uglavnom su to dvokrevetne sobe sa vlastitim kupatilom u sobi, klimatizirane, većina njih sa SAT/TV. Pogodne su za sve one koji u našem gradu borave više od jedne noći i u okviru prihvatljive cijene žele nešto kvalitetniji standard.

  • Apartmani

   U bogatoj ponudi apartmana uglavnom svrstanih u *** kategoriju, nudimo sve veličine apartmana od 2 do 8 osoba. Svi apartmani imaju zaseban ulaz, kompletno opremljenu kuhinju, klimatizirani su, sa SAT/TV a u većini njih postoji mogućnost besplatnog korištenja interneta. Pogodni su za sve tipove gostiju jer pružaju potpun komfor u samom središtu grada.

  • Pansioni

   Posebno cijenjena vrsta smještaja iz razloga što u malim obiteljskim pansionima (vrlo dobro opremljenima – svi na nivo-u *** kategorije) imate mogućnost smještaja u dvokrevetnim i jednokrevetnim klimatiziranim sobama. SAT/TV u sobi, besplatan pristup internetu. Svi pansioni nude mogućnost doručka koji je uključen u cijenu.